top of page

Training, coaching en meer

IMG_6322.png

Bert Overbeek is maatwerkspecialist in...

30 jaar ervaring in binnen- en buitenland

01

Training, coaching en MD

Met zijn visie op leiderschap helpt Bert u om zelfbewust de toekomst in te gaan. AI? Diversiteit? Klimaatverandering? Kijk naar de kansen die het biedt. Ook in uw organisatie. Deelnemers geven Bert gemiddeld een 8,9 voor zijn trainingen. Zijn open, resultaatgerichte en soms humoristische benadering wordt steeds weer leerzaamgevonden. Uiteraard staan bij hem organisatiebelang en persoonlijke leerdoelen altijd centraal. 

03

Ontwikkeling van trajecten en materialen

Bert voert niet alleen uit, maar ontwikkelt ook kort- en langlopende trajecten, die aansluiten op uw organisatiedoelen en op die van uw medewerkers. Uiteraard zorgt hij er voor dat de werkvormen interactief zijn en bij uw mensen passen. 

02

Teams sterk maken

Waar mensen samenwerken, ontstaat productiviteit, betrokkenheid, maar soms zijn er ook fricties. Die zijn heel goed te benutten, maar dan moet een team wel weten hoe. Als dat lukt, dan is het hard onderweg optimaal en autonoom te presteren. Bert heeft heel veel teams begeleid en vindt het dankbaar werk. Samenwerking en communicatie kunnen er enorm van groeien.

04

Interim management, job coaching verandermanagement

Bert houdt zelf echt van veranderen en ziet het ook als enige constante. Hij begrijpt wat het doet met mensen en hun behoefte aan veiligheid. Omgaan met weerstanden is een specialiteit, al is hij ook vertrouwd met het optimisme van omdenken en het Appreciative Inquiry Model. Organisaties benaderen hem regelmatig om vastgelopen verandertrajecten weer in beweging te krijgen. 

bottom of page