top of page

Bert's boeken

Verdieping vanuit het lezen gaat verder dan via het scherm

Bert Overbeek schreef in het totaal 28 boeken. Hieronder bevinden zich een aantal managementboeken, die de top 5 in de Managementboek top 100 haalden. Zijn voorlopig afsluitende werk is 'De schakelaar', over 21e eeuws leiderschap. Hierin staan de ontwikkelingen van nu en de komende decennia centraal. Hij brengt de veranderingen in kaart en laat managers en medewerkers zien hoe effectief kunnen functioneren. Vanuit een innerlijke basisrust. Dan maak je betere keuzes.

Nieuwsbericht_trainingen-Bert-Overbeek.jpeg

Waarom boeken?

Bert Overbeek heeft altijd gevonden dat je kennis zoveel mogelijk moest delen. Liefst zo toegankelijk mogelijk. Je kunt dan ook meer dan 2000 columns van hem vinden op jongebazen.nl en gekopklanten.nl  In zijn boeken diept hij zijn visie verder uit.

Het delen van kennis heeft een diepere betekenis voor hem. Kennis helpt de mensheid als het goed wordt gebruikt echt verder. En het blijkt dat wij zoiets kennen als voortschrijdend inzicht. Die zoektocht naar inzicht is een debat. Alleen komen we nergens, we hebben elkaar nodig om ons te verdiepen. Zijn boeken willen een bijdrage leveren aan de voortgang van kennis. Om de mensheid een heel klein beetje te helpen om beter om te gaan met medemensen, de planeet en de dieren.

Een greep uit Overbeek's werk

bottom of page