top of page

Portfolio

U kunt veel kanten op met Bert, mede omdat hij rond de 30 jaar ervaring heeft  op het gebied van Learning & Development. Zijn trajecten zijn scherp toegespitst op de persoonlijke leerdoelen van managers en medewerkers, op organisatiedoelen. Hij is gecertificeerd op Birkman, de RET, Belbin en DISC, maar verrijkt ze met recent breinonderzoek. Verder is hij vertrouwd met NLP, Lean benaderingen, Kernkwadranten, Management Drives, MBTI, TGI en Enneagram.  Hij werkte voor meer dan 100 organisaties in binnen- en buitenland en wordt dan ook regelmatig gevraagd als trouble shooter.

Het bekende trainings- en coachingswerk

Uiteraard kun je in het AI-tijdperk bij hem ook terecht voor de zgn traditionele trainingen, zoals feedback, samenwerking, omgaan met weerstand, klant- en gastgerichtheid en conflicthantering. Nieuw in zijn assortiment zijn trainingen waarin Artificial en leiderschap centraal staan. Op deze website zijn daar aparte pagina's voor ingeruimd. Zie daar.

Creativiteit, motivatie, innovatie

Trainingen over creativiteit en innovatie doen meer met je mensen dan je denkt. Het houdt ze in een flow, dus gemotiveerd. Het zorgt ervoor dat ze happy zijn in hun werk, wat een effect heeft op ziekteverzuim. En wat flow betreft, ervaringen laten zien dat organisaties waar mensen happy zijn, gewoon beter presteren. Bert praat u graag eens bij over de creativiteitstrainingen, waar hij veel modern neurowetenschappelijk onderzoek in heeft verwerkt.

Leiderschapstrainingen

Hiermee heeft Bert veel ervaring. Of het nu om strategie, visie en innovatie gaat, om sturen en coachen, omgaan met weerstand, om slecht nieuws gesprekken, feedback, schakelend leiderschap (de 7e leiderschapstijl) of om omgaan met niveauverschillen in uw organisatie; hij is er in thuis. Hij maakt ook maatwerk-MD-jaartrajecten om het management te versterken. Daarbij schuwt hij de confrontatie niet. 

Teams versterken

Beginnende teams, stroeve teams, goede teams die toe zijn aan een reflectie moment, nieuw samengestelde teams, teams met een conflict of veel spanning, teams die niet presteren, verschillende teams die samenwerken, opgesplitste teams...u kunt het niet zo gek bedenken, of Bert heeft er ervaring mee. U bent uiteraard van harte welkom wanneer u onze ondersteuning nodig heeft. Het maakt niet uit op welk niveau.

Personal & executive coaching, conflictbemiddeling (mediation)

Al meer dan 25 jaar begeleidt Bert managers en medewerkers van organisaties ook individueel. En tot grote tevredenheid van medewerkers en hun organisaties, omdat hij snel tot de essentie doordringt, en persoonlijke doelen goed weet te matchen met organisatiedoelen 

Projectbegeleiding & interim management

Bert heeft veel ervaring met interim-management, waarbij medewerkers weer teruggewonnen moeten worden voor de organisatie. Dit gebeurt nogal eens na krachtige management maatregelen. Ook heeft hij veel projecten begeleid. Als projecten ergens vastlopen door weerstand wordt hij vaak benaderd.  

bottom of page